Venice

 

Venice beheersoftware

Venice is een robuust en modulair opgebouwd boekhoud- en facturatiepakket voor zelfstandigen, KMO’s en accountants. Reeds 30 jaar staat Venice, van Unit4 C-Logic uit Brugge, synoniem voor betrouwbaarheid, kwaliteit en ervaring.

De integratie van gebruikersfeedback van de 11.000 klanten is daar natuurlijk niet vreemd aan. 

Met Venice haalt u een pakket in huis dat:

 • uiterst stabiel is
 • zowel beschikbaar is in de Cloud, als via een lokale koop- of huurlicentie
 • modulair is opgebouwd, zodat u enkel betaalt voor die functionaliteiten die u ook echt nodig heeft
 • continu inspeelt op de steeds sneller wijzigende noden van de KMO én de constant wijzigende fiscale wetgeving
 • Een consistente user interface biedt voor een vlottere ingave van data
 • Door middel van een SDK en Webservices een gemakkelijke integratie toelaat met andere pakketten of een webshop.
 

Venice boekhouding

Met dit uitgebreid boekhoudpakket voldoet u moeiteloos aan alle wettelijke verplichtingen. Alle input verloopt bijzonder efficiënt en er zijn tal van tijdbesparende functionaliteiten standaard ingebouwd, zoals:

 • De mogelijkheid om CODA-bestanden te importeren, waarmee u uw bankuittreksels in een mum van tijd inleest. Bekijk trouwens ons filmpje waarin we u tonen hoe het in zijn werk gaat:
 • Via de optie Betalingen betaalt u uw leveranciers vlot én soepel vanuit Venice boekhouding, zonder dubbel werk te moeten doen. Bent u benieuwd hoe Venice uw leveranciersbetalingen op wieltjes kan laten verlopen? 
 • Een uitgebreide rappelmodule waarmee u uw debiteuren op een vlotte wijze kan opvolgen
 • Export naar Excel
 • Integratie met Companyweb: ken de financiële situatie van uw klanten en leveranciers
 • Integratie met Isabel
 • Export naar Sofisk

De boekhouding kan uitgebreid worden met opties voor Elektronisch betalen, Consolidatie, Beheer van Vaste Activa, Analytisch boeken of Sepa Direct Debit (domiciliëring).  

 

Venice facturatie

Met dezee krachtige voorraad- en facturatiesoftware maakt u efficiënt offertes, facturen en creditnota’s op.  Het facturatiepakket biedt u tal van krachtige mogelijkheden om uw orderadministratie soepel te laten verlopen, zoals een uitgebreid stockbeheer waarbij u steeds de exacte voorraadstand kan consulteren of bv. de historiek van vorige verkopen kan bekijken.

Met Venice Facturatie kan u trouwens ook uw facturen en leveringsbonnen volautomatisch aan uw klanten bezorgen via e-mail. 

Voor de minder complexe facturatie hebben we trouwens ook een oplossing, zodat u niet hoeft te betalen voor zaken die u niet nodig hebt.

Venice Facturatie is modulair opgebouwd, en kan uitgebreid worden met oplossingen voor aan- en verkoopbeheer, magazijnbeheer, samengestelde artikels, accijnzen en leeggoed, serie- en lotnummers en elektronische facturatie.

 

Venice contactenbeheer

Decontactenbeheermodule biedt een eenvoudige oplossing om uw contacten bij te houden, als ze nu werkzaam zijn bij een klant, leverancier of prospect.  De optie laat ook toe om de facturatie naar uw klanten en leveranciers te personaliseren, zodat de documenten steeds gericht zijn aan de juiste persoon binnen het bedrijf. 

U kan ook projecten aanmaken en beheren, waarbij de volledige communicatiestroom geregistreerd wordt. Op deze manier mist u geen salesopportuniteit!