Capito is opgericht in 1989.  Als  een complete ICT-leverancier leveren wij diensten en producten aan particulieren, zakelijke gebruikers, KMO's  en de overheid. 

Capito biedt een totaaloplossing, compleet afgestemd op uw vraag. Ons aanbod strekt van de gewone home-pc tot de krachtige professionele computer, al dan niet in een netwerk geïntegreerd met internettoegang en firewall.

Een team van 10 gemotiveerde mensen zorgt voor een persoonlijke service op maat.

Ons adres : Boerderijstraat 76b - 8500 Kortrijk

 

 

Privacybeleid (v180522)

 

Dit privacybeleid is samengesteld om u inzicht te geven in de manier waarop uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Capito NV.  Hierdoor krijgt u een ​​goed begrip van hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, beschermen of anderszins behandelen.

We respecteren de privacy van onze klanten en gebruikers van onze site. We zorgen ervoor dat persoonlijke informatie die u ons verstrekt, wordt behandeld in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR).Welke persoonlijke informatie verzamelen we en waarom?

Gebruikers kunnen onze site anoniem bezoeken, daarbij worden geen persoonlijke gegevens bijgehouden.

Wanneer u voor het eerst bij ons bestelt, wordt uw naam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer opgevraagd. Deze informatie kan wettelijk vereist zijn en is nodig om uw bestelling te behandelen: naam en postadres om het bestelde product naar u te verzenden en indien u wordt gevraagd de factuur te verzenden; e-mailadres om een ​​bevestiging per e-mail te verzenden; telefoonnummer om contact met u op te nemen indien nodig.Wanneer verzamelen we informatie?

Wanneer u een offerte aanvraagt die per post of e-mail bezorgt moet worden

U een bestelling plaatst.

U goederen, en/of diensten afneemt waarvan de betaling later volgt of waar voor de werking, opvolging, licentiewetgeving deze gegevens noodzakelijk zijn.

U een factuur op naam wenst of wettelijk verplicht is.Hoe gebruiken we uw informatie?

Om uw bestellingen uit te voeren, om u op de hoogte te houden van uw bestelling.

Om u op de hoogte te houden van nieuwe producten en/of diensten, promoties, belangrijke mededelingen en marketing rond ons gamma, dit in het kader van het rechtvaardig belang.

Om de website voor u aan te passen.

Om ons in staat te stellen u beter van dienst te zijn bij het beantwoorden van uw verzoeken via onze klantenservice, installatie- en reparatiedienst.

 

Hoe beschermen we uw informatie?

Uw persoonlijke informatie bevindt zich achter beveiligde netwerken en is alleen toegankelijk voor een beperkt aantal personen die speciale toegangsrechten tot dergelijke systemen hebben en die nodig zijn om de informatie vertrouwelijk te houden.

We zullen uw persoonlijke informatie niet aan derden verkopen en zullen die alleen beschikbaar stellen aan derden die betrokken zijn bij de uitvoering van uw bestelling, service, offerte of andere verzoeken. Onze werknemers en derden op wie we een beroep doen zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren en uw gegevens te beveiligen.

 

Derde partij

Zodra u onze website verlaat of wanneer u wordt omgeleid naar een website of applicatie van een derde partij, wordt u niet langer beheerst door dit privacybeleid.

 

U kunt uw persoonlijke gegevens verifiëren, wijzigen of verwijderen:

Door contact op te nemen met onze klantenservice (email :  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  of telefonisch : 056/203826) of langs te komen in onze winkel tijdens te openingsuren.

U kunt de belangrijkste contactgegevens (laten) verwijderen, voor zover dit de werking van de door u gekochte producten niet belemmert en de wettelijke verplichtingen niet in het gedrang brengt.

 

Gegevenslek

Om in overeenstemming te zijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR), stellen we u binnen 3 werkdagen op de hoogte als zich een datalek voordoet die waarschijnlijk een hoog risico voor uw recht en vrijheid oplevert.